Informacije

POLAZAK: 30.03. – 02.04.2018.           Putovanje zrakoplovom u omiljeni katalonski grad – Barcelonu!

1. DAN: ZAGREB – LJUBLJANA – BARCELONA
Sastanak putnika na autobusnom kolodvoru Zagreb. Prijevoz do zračne luke Ljubljana i prijava na izravan let u Barcelonu, katalonsku prijestolnicu. Po dolasku, slijedi panoramski razgled najznačajnijih gradskih znamenitosti: Montjuich – park Guell (vanjski razgled) – Casa Batlló – Casa Milà – Plaza de Cataluña, najveći gradski trg. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN: BARCELONA
Nakon doručka, slijedi odlazak u razgled grada (pješice/javnim prijevozom). Obilazak najpoznatije ulice La Rambla, s brojnim lokalima i uličnim umjetnicima, šetnja do Katalonskog trga i spomenika Kristofa Kolumba. Obilazak gotske četvrti (Barrio Gotico) i katedrale. Odmor na jednom od gradskih trgova. Nastavak do jedne od najljepših europskih tržnica, La Bouqeria. Slobodno vrijeme za ručak, predlažemo da kušate paellu, tradicionalno španjolsko jelo. U poslijepodnevnim satima predlažemo obilazak zabavnog centra Mare Magnum, u kojem se nalazi jedan od najljepših europskih akvarija ili šetnju gradskom marinom, Port Olimpic. U večernjim satima predlažemo odlazak u lokal u kojem se izdvodi tradicionalni ples flamenco. Noćenje.

3. DAN BARCELONA (IZLET NA MONTSERRAT)
Doručak. Slobodno vrijeme za samostalne razglede, šetnje i uživanje u gradu. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet u popularno svetište Monteserrat koje se nalazi visoko u planinama. U sklopu svetišta, moguć je razgled crkve u kojoj se nalazi kip Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Odlazak do vinske kleti i degustacija pjenušca Cava. Povratak u Barcelonu. Noćenje.

4. DAN: BARCELONA (MUZEJI ILI IZLET DO COSTA BRAVE) – LJUBLJANA – ZAGREB
Doručak. Dan ćemo provesti u razgledavanju najvažnijih znamenitosti kao što su Sagrada Familia i znameniti stadion Nou Camp odnosno posjetiti ćemo neki od poznatih muzeja: Muzej Picasso, Pomorski muzej, galerija Tapies… Predlažemo fakultativni izlet po Costa Bravi. Vožnja do Figuerasa, grada španjolskog umjetnika Salvadora Dalija gdje ćemo po želji razgledati njegovu galeriju. Nastavak vožnje u Gironu, grad s lijepo očuvanom srednjovjekovnom, gradskom jezgrom. Prijevoz do zračne luke u poslijepodnevnim satima. Izravan let do Ljubljane. Po dolasku, prijevoz do Zagreba.

Cijena po osobi u dvokrevtnoj sobi (min. 35 putnika): 2 590,00 kn

Doplata za manji broj putnika (do 34 putnika): 230,00 kn

Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 1 100,00 kn

Cijena uključuje:
– prijevoz zrakoplovom na relaciji Ljubljana-Barcelona-Ljubljana,
– prijevoz autobusom na relaciji Zagreb – Ljubljana – Zagreb
– 1 komad prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 8 kg
– 3 x noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u gradu ili okolici,
– sve prijevoze prema programu,
– pratitelja putovanja na slovenskom jeziku,
– troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
pristojbe zračnih luka 1100,00 kn,
– doplatu za jednokrevetnu sobu 650,00 kn,
– fakultativne izlete: izlet na Montserrat 270,00 kn, izlet po Costa Bravi s ulaznicom u galeriju Dali: 350,00 kn, predstava flamenco i piće: 350,00 kn, ulaznica u katedralu Sagrada Familia: 120,00 kn, ulaznica u stadion Nou Camp: 190,00 kn/odrasli, djeca do 12 god 150,00 kn,
– doplate na licu mjesta (trošak ulaznica i lokalnog prijevoza, trošak boravišne pristojbe od 0,50-2 €/noć, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod ”cijena uključuje”

Popusti: dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe 13%.

PREPORUKA: preporučujemo rezervaciju za razgled Sagrade Familie i stadiona Nou Camp već prilikom rezervacije

NAPOMENE:
– Za ovo putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica (ili putovnica).
– Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Španjolske, i može biti različita od kategorizacije hotela u drugim državama.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano
vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
– Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, no obvezuje se ispuniti u cijelosti program.

ORGANIZATOR: Palma Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
**preporuka: putno osiguranje i osiguranje od otkaza!

Kupi


POLAZAK: 30.03.-02.04.2018.
Za više informacija pošaljite upit