Informacije

POLAZAK: 10.02.-11.02.2018.          Provedite nezaboravna 2 dana u romantičnom Beču! Upoznajte ljepote carskog grada u pratnji lokalnog gradskog vodiča, uživajte u poznatim bečkim slasticama i doživite duh carskog grada…

1. DAN: ZAGREB – BEČ
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506) u 04.55h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Beču 05.15h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sve do BEČA, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Po dolasku u Beč, odlazak na panoramsku vožnju ulicom RINGSTRASSE ili bečkim prstenom, ulicom koja okružuje unutarnji dio grada i koja čuva velebne i značajne građevine. Tako ćemo proći pored URANIA OPSERVATORIJA, MUZEJA I AKADEMIJE PRIMJENJENIH UMJETNOSTI, VELIKOG GRADSKOG PARKA, PALAČE WÜRTTEMBERG (u kojoj se danas nalazi HOTEL IMPERIAL), ZGRADE OPERE, AKADEMIJE I MUZEJA LIKOVNIH UMJETNOSTI, PRIRODOSLOVNOG MUZEJA, DVORCA HOFFBURG, TRGA MARIJE TEREZIJE, PARKOVA BURGGARTEN, VOLKSGARTEN i RATHAUSPARK, PARLAMENTA, BURGTHEATRA, ZGRADE SVEUČILIŠTA i neo-gotičke crkve VOTIVKIRCHE. Nakon panoramskog upoznavanja grada, slijedi upoznavanje grada pješice, u pratnji lokalnog gradskog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu i kolač, uživanje u austrijskim specijalitetima; shopping u najpoznatijoj shopping ulici MARIAHILFERSTRASSE ili obilazak jednog od brojih gradskih muzeja. U poslijepodnevnim satima ćemo se uputiti prema hotelu koji se nalazi u širem gradskom centru. Smještaj u sobe i vrijeme za kraći odmor. Predvečer je planiran  zajednički odlazak u središte grada javnim gradskim prijevozom, u pratnji pratitelja grupe. Slobodno vrijeme za individualne programe, preporučamo odlazak na večeru u jedan od HEURIGERA – tradicionalnih bečkih restorana. Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom. Noćenje.

2. dan: BEČ – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i slobodno jutro za samostalno istraživanje grada i uživanje u ljepotama istog. Poslijepodne okupljanje grupe i odlazak prema kraljevskom dvorcu SCHÖNBRUNN, jednom od najljepših baroknih palača Europe, koji je poznat i kao ljetna rezidencija carske obitelji Habsburg. Dvorac se smatra zaštitnim znakom Beča i najvažnijim kulturnim blagom Austrije, a osim prekrasnim interijerom može se pohvaliti prekrasnim parkom i GLORIETTOM. Slijedi individualni obilazak dvorca. Nakon razgleda dvorca slobodno vrijeme za posjet Zološkom vrtu ili za obilazak prekrasnih vrtova koji ga okružuju. Nakon obilaska dvorca, okupljanje grupe i polazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

POLAZAK: 10.02.-11.02.
CIJENA: 545,00 kn

PLAĆANJE:
– za rezervaciju je potrebno izvršiti uplatu akontacije u iznosu 150,00 kn / osoba; ostatak do 3 tjedna prije polaska na putovanje!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*, lokalnog gradskog vodiča, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije, prodaje i realizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: karte javnog prijevoza, boravišna pristojba u hotelu, ulaznicu za Schonbrun i ostale kulturno povijesne znamenitosti, doplatu za jednokrevetnu sobu, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

CIJENE ULAZNICA (mogu biti podložne promjeni):
– Kunsthistorisches Museum 15,00 €,
– Albertina 12,90 €,
– Dvorac Schonbrunn (Imperial tour): 14,20 € (prijava u agenciji zbog slanja najave)

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL j.d.o.o., ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

photos: ©123rf

Kupi


POLAZAK: 10.02.-11.02.2018.