Informacije

POLAZAK: 01.05., 28.08., 02.10.2021.          Oduševite se jedinstvenom igrom svjetla, kristala i ambijentalne glazbe i uživajte u čarobnom spektaklu koji oduzima dah…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (južna strana) u 01.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Wattensu u 01.15h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju Muzeja kristala Swarovski, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Kompanija Swarovski 2020. godine slavi 125. obljetnicu i za svoje posjetitelje su pripremili brojne iznenađenja, tako da će posjetitelji moću uživati u novom vrtuljku koji podsjeća na pariške karusele, ali i u već poznatim atrakcijama: brdu sa skulpturom iz čijih usta teče vodopad ili čudesnoj šumi kristalnih oblaka koji se ogledaju u crnom zrcalu umjetnog jezera… Ovaj čarobni Svijet kristala Swarovski otvoren je 1995. godine povodom stote obljetnice postojanja tvrtke Swarovski, a upravo je tom prigodom poznati umjetnik André Heller dizajnirao ovo čarobno mjesto koje je danas nadaleko poznata znamenitost koja je oduševila više od dvanaest milijuna posjetitelja iz cijeloga svijeta. Po dolasku, razgled muzeja i uživanje u nevjerojatnoj ljepoti prekrasnih umjetničkih djela izrađenih od stakla i kristala. Slobodno vrijeme za posjet suvenirnici u kojoj možete kupiti prigodne poklone i suvenire. Okupljanje grupe i odlazak prema glavnom gradu pokrajine Tirol, INNSBRUCKU, alpskom gradu smještenom na 582 metara nadmorske visine, koji će Vas oduševiti arhitekturom u gotičkom i baroknom stilu. Po dolasku u Innsbruck, kraća šetnja sa voditeljem putovanja, nakon čega slijedi slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i odlazak prema mjestu polaska. Vožnja autobusom kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.

POLAZAK: 01.05., 28.08., 02.10.2021.
Cijena po osobi: 350,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu u Muzej kristala Swarovski, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

NADOPLATA:

  • ulaznica u Muzej kristala Swarovski (cijena uz minimalno 10 prijavljenih putnika za posjet muzeju): 17,00 € / osoba

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

 

Photos: © https://kristallwelten.swarovski.com, ©123RF

 

Kupi


POLAZAK: 01.05., 28.08., 02.10.2021.