Informacije

POLAZAK: 30.07.2022.             Posjetite s nama biser Kvarnera – otok Cres, uživajte u ljepoti netaknute prirode i oduševite se špiljom Plava grota…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 04.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Kvarneru u 04.10 h (moguć polazak iz Karlovca, pumpa Petrol uz prethodnu najavu u agenciji). Ugodna vožnja kroz Hrvatsku  uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do RAPCA. Po dolasku, kraća stanka i ukrcaj na turistički brod u kojem ćemo upoznati ljepote kvarnerskog arhipelaga i OTOKA CRESA. Najveći je jadranski otok, s nekoliko klimatskih i vegetacijskih zona, te slatkovodnim jezerom pitke vode, u samom središtu otoka (Vransko jezero). Pored Krka i Lošinja, Cres se danas ubraja u florom najbogatije otoke, od kojih velik broj čine reliktne i endemične biljke. Krstarenje arhipelagom i obilazak otoka sa najatraktivnije strane. Tako ćemo proći i pored Lubenica, naselja ispod kojeg se nalazi i jedna od najljepših plaža na otoku – plaža sv. Ivana, koju je njemački časopis Bild svrstao na 15. mjesto u konkurenciji od 40 najljepših plaža svijeta. Odlazak prema uvali ŽANJE, gdje se nalazi ulaz u špilju zvanu PLAVA GROTA. Jedan je uski ulaz na dubini od tri metra kroz koji se može ronjenjem doći u špilju, a drugi je ulaz tunel kroz koji se može uplivati u špilju. Špilja je atraktivna zbog svojih 20-ak metara dužine i velikog zračnog prostora. Do same špilje ćemo doći plivajući (brod će se usidriti u uvali). Na brodu je organiziran i ručak (mesni, riblji ili vegetarijanski meni), a poslije ručka ćemo imati pauzu za kupanje na šljunkovitoj plaži sa kristalno čistim morem. Slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u suncu i morskim radostima. Povratak na brod i nastavak plovidbe prema Rapcu (povratak u Rabac je planiran oko 16.00h). Kraće vrijeme za osvježenje i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

POLAZAK: 30.07.2022.
Cijena po osobi: 180,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: izlet brodom na Cres, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA (u agenciji):

– Izlet brodom na otok Cres (vožnja brodom na relaciji: Rabac – Plava Grota – plaža Dragozetići / Valun – Rabac, ručak na brodu – mesni, riblji ili vegetarijanski meni, piće za vrijeme ručka: sok ili vino, vodič): 260,00 HRK / osoba

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 30 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

VAŽNO:
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Smart Travel!

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel

NAPOMENE:
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©Creative Travel Projects (Shutterstock), ©Susy Baels (Shutterstock)

 

Kupi


POLAZAK: 30.07.2022.