Informacije

POLAZAK: 25.09.2021.             Posjetite s nama jednu od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, okruženu planinskim vrhovima koji se uzdižu u visinu od preko 2000 metara i oduševite se slapom Rinka, jednim od najljepših slapova u Sloveniji…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 06.30 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 06.45h. Vožnja kroz Sloveniju uz usputna kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe, do Solčave odnosno do LOGARSKE DOLINE. Jedna od ukupno tri ledenjačke doline u području Solčavskog kraja, ukupne dužine 7 km, poznata je kao jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, okružena planinskim vrhovima koji se uzdižu preko 2000 metara. Ujedno je poznata kao klimatsko lječilište zahvaljujući svom geografskom položaju i bujnim zelenilom koje ju okružuje. Po dolasku, obilazak Logarske doline sve do impozantnog slapa RINKA (šetnja kroz šumoviti dio Logarske doline u trajanju od cca 2 i pol sata / ovisno o tempu grupe).  Slobodno vrijeme za osvježenje, uživanje u prirodi, fotografiranje,… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak do parka MOZIRSKI GAJ, koji se prostire na više od sedam hektara površine na desnoj obali Savinje. Ovdje možete vidjeti uređene travnjake, cvjetnjake, park i obilje ukrasnog grmlja; dok voda, brojni etnografski predmeti (seoska kuća, kovačnica, pčelinjak, mlin, žitnica) na temu seoskog života i obilje životinja doprinose opuštanju u ovom idiličnom okruženju. Nakon samostalnog istraživanja parka, okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

POLAZAK: 25.09.2021.
CIJENA: 195,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog voditelja putovanja, doplatu za ulaz u Logarsku dolinu / za autobus/, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:  fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

NADOPLATE:
– ulaznica Mozirski gaj: 6,00 € / osoba (za 15 prijavljenih osoba)

VAŽNA UPUTA ZA IZLET:
– udobna sportska odjeća,
– udobna i kvalitetna sportska obuća u kojoj ćete moći prohodati dionicu
– dovoljna količina vode + obrok (sendvič, energetske pločice,…).
– rezervna garderoba (majica, čarape, ručnik…).
– VAŽNO: zbog specifičnog terena (šumovito, neravno i sklisko na pojedinim dijelovima), ovaj izlet nije primjeren za osobe koje slabije hodaju/imaju poteškoće s hodanjem
– PREPORUKA: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (42,41 kn / osoba – rekreativno bavljenje sportom)
Uplatom izleta potvrđujete da ste pročitali program izleta, posebne napomene i da ispunjavate zdravstvene, fizičke i tehničke preduvjete za sigurno sudjelovanje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 28 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

VAŽNO:
Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili dokaz negativnog PCR testa koji ne smije biti stariji od 72h od trenutka ulaza u Sloveniju (za kojeg možete rezervirati termin u agenciji Smart Travel, a koji će se obaviti u poliklinici LabPlus) ili antigenski test koji ne smije biti stariji od 48h od trnutka ulaska u Sloveniju.

U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Smart Travel!

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

 

Photos: ©123RF

 

 

Kupi


POLAZAK: 25.09.2021.