Informacije

POLAZAK: 25.09.2021.               Posjetite s nama biser sjeverne Dalmacije – Nacionalni Park Kornate, i uživajte u ljepoti netaknute prirode…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 03.40sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Murteru u 04.00 h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku  uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do MURTERA. Po dolasku, kraća stanka i ukrcaj na turistički brod u kojem ćemo upoznati ljepote Kornata, uz pratnji lokalnog vodiča. 89 otoka, otočića i hridi, duljina 19 nautičkih milja, širina 3.5 nautičkih milja, ukupna površina 216 četvornih kilometara, prosječna površina otoka 0.5 četvornih metara, ukupna površina 216 četvornih metara, 2700 sunčanih sati godišnje, najgušća otočna skupina na cijelom Sredozemlju, između Pašmana, Dugog otoka i Žirja, sve to su Kornati. Status nacionalnog parka su dobili 1980. godine zbog geomorfološke vrijednosti, kopnene vegetacije, živog svijeta i oceanografske specifičnosti. Ploviti ćemo brodom kroz otočiće u blizini Murtera, a na područje NP ćemo ući na ulaz Opat. Krstarenje arhipelagom i obilazak otoka sa najatraktivnije strane koja gleda prema otvorenom moru. Na brodu je organiziran i ručak (mesni, riblji ili vegetarijanski meni, uključeno u cijenu doplate za izlet brodom), a poslije ručka ćemo imati pauzu na otoku Levrnaka, za kupanje na plaži Lojena, koja je jedna od najljepših plaža u otočju u prirodno zaštićenoj uvali sa bijelim pijeskom i kristalno čistim morem. Slobodno vrijeme za kupanje, razgledanje i pješačenje do vidikovca. Povratak na brod i nastavak vožnje uz otok Kornat te izlazak sa područja nacionalnog parka kroz prolaz Proversa, duž otoka Žutske skupine Kornata. Povratak u Murter je planiran do 18.000h. Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja autobusom uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

POLAZAK: 25.09.2021.
Cijena po osobi: 250,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: izlet brodom u NP Kornati, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA (u agenciji):

– Izlet brodom u NP Kornati (vožnja brodom, ulaznica za NP Kornati, ručak na brodu – mesni, riblji ili vegetarijanski meni, piće za vrijeme ručka: sok ili vino,  lokalni vodič): 270,00 HRK / osoba

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

VAŽNO:
U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Smart Travel!

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel

NAPOMENE:
– S obzirom da izlet uključuje posjet Nacionalnom parku, molimo Vas da pročitate i poštujete pravila ponašanja za vrijeme boravka unutar NP Kornati. Hvala Vam!
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123RF

Kupi


POLAZAK: 25.09.2021.