Informacije

Za vrijeme hrvatskih školskih praznika smještaj za 1 dijete do 11,99. godina na dodatnom ležaju i smještaj za djecu do 6. godine u sobi s dvoje odraslih bez dodatnog ležaja je BESPLATAN.

Terme Krka obuhvaćaju više različitih destinacija, to su Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice i Grad Otočec, koji se nalaze u jugoistočnoj Sloveniji u blizini Novog Mesta. Predstavljaju jedan od najvećih slovenskih wellness brendova.

DOLENJSKE TOPLICE
HOTEL BALNEA
Balnea nudi ugodno umjetničko okruženje i raznovrsne wellness usluge. Prostrane i luksuzne hotelske sobe opremljene su ugodnim prirodnim materijalima. Dostupno je više različitih apartmana s odvojenim spavaćim sobama i dnevnim boravcima. U većini apartmana u dnevnom boravku se nalazi kamin, a u spavaćoj sobi masažna kada. U hotelu se nalaze i suvremeno opremljene prostorije za seminare, zanimljivi svijet sauna SPA Panorame na vrhu hotela, kafić s kaminom, klavirom i terasom uz vodeno zrcalo, do centra za relaksaciju vodi atraktivni panoramski hodnik.

HOTEL KRISTAL
Ugodan povijesni hotel, čiji strop restorana krasi znameniti kristalni luster. S tri unutarnja termalna bazena povezan je hodnikom, po kojem se dođe i do wellness centra Balnea i centra za medicinsku rehabilitaciju.

HOTEL VITAL

Ukoliko želite postići ravnotežu između harmonije prirode i raznovrsne ponude tjelesne aktivnosti, pozivamo vas u hotel Vital, koji se ponosi lječilišnom tradicijom još od 1776. godine. Očekujemo vas s udobnim i prostranim sobama, dostupna su vam tri unutarnja bazena s ljekovitom termalnom vodom, centar za medicinsku rehabilitaciju i teretana.

Termin: 02.01. – 30.06.2019.

Hotel Balnea****SUPERIOR: 520,00 kn / osoba (dodatna noć: 520,00 kn / osoba)
Hotel Kristal****: 390,00 kn / osoba (dodatna noć: 390,00 kn / osoba)

* cijena se odnosi na 1 noćenje po osobi, u dvokrevetnoj sobi. Minimalan boravak 2 noći.

CIJENA UKLJUČUJE:
– noćenje s polupansionom
– neograničeno kupanje u bazenima
– 1x ulaz u saune
– rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aquafit …
– dodatan bogat program animacije
– besplatan parking
– besplatan fitnes
– besplatan wifi

CIJENA NE UKLJUČUJE:
– Prijevoz
– Parking / garaža (moguća doplata na recepciji hotela)
– Putno osiguranje
– Sve ono što nije navedeno pod ”Cijena uključuje”

DOPLATE:
– boravišna pristojba (obvezna doplata!)
– puni pansion 15€ / osoba / dan

POPUSTI:
– Djeca do napunjene 6. godine, u sobi uz dvoje odraslih, borave besplatno, djeca od 6. do 11,99. godine, uz 50 % popusta.
– Za vrijeme hrvatskih školskih praznika smještaj za 1 dijete do 11,99. godina na dodatnom ležištu i smještaj za djecu do 6. godine u sobi s dvoje odraslih bez dodatnog ležaja je BESPLATAN.

* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

photos: ©Terme Krka/em>

Kupi


PONUDA VRIJEDI: 02.01. – 30.06.2019.
Za više informacija pošaljite upit