Informacije

POLAZAK: 02.12. (RASPRODANO!), 17.12.2023. (RASPRODANO!)      Provedite prekrasan dan na planinskom adventu u Mallnitzu i uživajte svim osjetilima… Advent kao u djetinjstvu, Advent baš kao nekada!

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 08.15 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, polazak prema Austriji u 08.25 sati. Slijedi ugodna vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje prema potrebi grupe, prema Nacionalom parku Visoke Ture (Hohe Tauren). Na planinskom adventu u Mallnitzu, u regiji nacionalnog parka Hohe Tauern, očekuje Vas adventska staza prepuna božićnog raspoloženja. Ovdje bi čak i Djed Božićnjak rado predahnuo i odmorio se jer su autentičnost, kvaliteta i tradicija glavna obilježja planinskog adventa u Mallnitzu. Doživite snijegom prekrivene planine, a u restoranu Almstube poslušajte najljepše božićne pjesme i prepustite se pričama uz koje ćete duboko zaroniti u misli… Voćni miris kuhana vina, punča i svježa carskog drobljenca jamac su dobra raspoloženja za Božić. Uživajte svim osjetilima na planinskom adventu u Mallnitzu – Advent kao u djetinjstvu, Advent baš kao nekada. Po dolasku, slobodno vrijeme za individualne programe i obilazak adventskih štandova. Uživajte u šetnji ”Stazom svijetla” koja će Vas uvesti u posebnu zimsku čaroliju: posjetite prigodnu izložbu različitih umjetnika, posjetite ”Winter world” i opustite se uz punč, dok djeca uživaju u božićnoj radionici i prigodnim programima, posjetite stari mlin, … Okupljanje grupe u 18.30 h i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u kasnijim večernjim satima.

POLAZAK: 02.12., 17.12.2023.
Cijena po osobi: 45,00 € / 339,05 kn
Tečaj: 1,00 € = 7,53450 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, licenciranog voditelja putovanja, sve razglede prema programu, PDV, troškove organizacije i realizacije, jamčevine i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, troškove javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanja s rute

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom (akontacijom u iznosu 50% ukupnog iznosa ili cijelog iznosa izleta). Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 30

ORGANIZATOR: Smart Travel d.o.o.
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa

Photos: mallnitzerbergadvent.at

Kupi


POLAZAK: RASPRODANO!