Informacije

INDIVIDUALNI SVAKODNEVNI POLASCI                   Jedinstvena destinacija i idealno mjesto za odmor iz snova! Sejšeli, najveće koraljno otočje na svijetu, nalazi se u Indijskom oceanu i čini ga 115 otoka. Najveći od njih, brdoviti otok Mahe, prepun je prekrasnih bijelih plaža, koraljnih grebena i bujne tropske vegetacije, a nadvisuje ga planina Morne Seychelles. Otok Praslin (“Otok Palmi”), nizinski, mali otok, smješten sjeveroistočno od otoka Mahe, poznat je po šumi rijetkih palmi Coco-de-mer i najljepšim plažama: Anse Lazi i Cote-d`Or.

9 dana / 6 noćenja

1. dan: Zagreb – Doha
Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Dolazak u Dohu u kasnim večernjim satima.

2. dan: Doha – Sejšeli (otok Mahé)
Polijetanje zrakoplova za Seychelles, otok Mahé u ranim jutarnjim satima. Dolazak na Mahé u jutarnjim satima po lokalnom vremenu. Slijedi grupni transfer do odabranog hotela (ukoliko ste odabrali hotel na otoku Praslin, slijedi transfer busom/ katamaranom).

3.-7. dan: Sejšeli
Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja prema usluzi po izboru. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete tijekom boravka na Sejšelima (za detaljne informacije obratite se prodajnom mjestu).

8.dan: Sejšeli – Doha
Odjava iz hotela do 12 sati (ili ranije ako ste na otoku Praslin; radi katamarana). Slijedi transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dohu u popodnevnim satima. Dolazak u Dohu oko 11 sati navečer po lokalnom vremenu.

9. dan: Doha – Zagreb
Nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima.

CIJENA: od 6 990,00 kn / osoba
Napomena: Moguće je napraviti rezervacije u hotelima sa duljim boravkom uz korekciju cijene prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita. Mogućnost nadoplate za polupansion i puni pansion. Jednokrevetna soba na upit.

CIJENA UKLJUČUJE:
– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)
– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad (do otoka Praslin uključen je transfer katamaranom)
– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom
– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
– organizaciju putovanja i jamčevinu
– PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:
– zrakoplovne pristojbe 2 990,00 kn/osoba – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije)
– doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
– dodatne usluge, obroke i izlete ako drugačije nije navedeno
– putno osiguranje (preporučamo)

VIZA: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

FAKULTATIVNI IZLETI:
RAZGLED OTOKA MAHÉ, cjelodnevni izlet: Doživite najveći od svih otoka u cjelodnevnom izletu po otoku Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s povijesnih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

RAZGLED OTOKA PRASLIN i LA DIGUE, cjelodnevni izlet: Započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetit ćete plaže Cote d’Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet: Putovanje brodom kojim ćete istražiti podmorski svijet tropskih koraljnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjet ćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

Obzirom na vremenske uvjete i raspored izleta po danima rezervacije i uplate izleta moguće su na licu mjesta.

Minimalan broj putnika : 1

VAŽNO:
– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Seychellesa i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.
– kalkulacije za paket aranžmane napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

KORISNE INFORMACIJE:
Službeno ime: Republika Seychelles
Geografski položaj: u Indijskom oceanu, južno od Ekvatora. Sastoji se od 115 otoka
Površina i broj stanovnika: 270 km2; 81.541 st.
Glavni grad: Victoria (23.000 stanovnika)
Službeni jezik: engleski i francuski
Religija: katolici
Vremenska razlika: +2/+3 u odnosu na Hrvatsku
Valuta: sejšelska rupija (SCR), 1 EUR= cca 18.90 SCR
Električni napon: 240 V (potreban adapter radi drugačijih utičnica)
Klima: tropska, vlažna. Vruće je i vlažno tijekom cijele godine, a prosječna temperatura oko 29°C. Tropske kiše padaju od studenog do ožujka.
Pozivni broj zemlje: +248
Odjeća: preporučuje se lagana ljetna odjeća od prirodnih materijala, nošenje šešira i sunčanih naočala. Za večeri i duži boravak u prostorima s klima-uređajima potrebno je imati laganiju vestu. U većini hotela i restorana tijekom večeri muškarci su obavezni nositi duge hlače.
Cijepljenje: nije potrebno.
Viza: potrebna, dobiva se po ulasku u zemlju.

Vrijede opći uvjeti turističke agencije SMART TRAVEL.

Kupi


SVAKODNEVNI POLASCI
Za više informacija pošaljite upit