Informacije

POLAZAK: 13.10.2018. (GARANTIRANO!)          Uživajte u duhu omiljenih istarskih destinacija, posjetite renesansni Svetvinčenat u kojem Vas očekuje pregršt zanimljivosti i izgubite se uskim ulicama romantičnog Rovinja..

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 – 506) u 06.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.30h prema ISTARSKOM POLUOTOKU. Vožnja kroz Gorski Kotar uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Nakon prolaska tunela koji se proteže kroz UČKU, započinjemo sa prekrasnim vidicima na unutrašnjost Istre. Vožnja prema renesansnom SVETOM VINČENTU, jednom od istarskih dragulja sa veoma bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Središte mjesta krasi renesansni trg ”Placa” sa kaštelom Morosini – Grimani, koji predstavlja simbolom samog mjesta i jednan je od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri. Važan dio kulturne baštine Svetvinčenta su očuvani te iznimno cijenjeni ostaci zidnih freski koje se mogu vidjeti u crkvici sv. Vincentau te crkvi sv. Katarine. Kaštel je najočuvaniji mletački kaštel na istarskom poluotoku i najveća je svetvinčenska građevina koja je već stoljećima simbol mjesta. Po dolasku, otići ćemo u šetnju slikovitim mjestom u kojem Vam se pružaju brojne mogućnosti: obilazak kuće Vještice Mare koja će Vam ispričati najzanimljivije legnde i priče ovog područja, odlična Escape Castle Avantura – interaktivna igru rješavanja zagonetki u kojoj Vas očekuje 7 viteških iskušenja – odanost, hrabrost, vjera, pravednost, oprez, znanje i upornost, da biste otkrili tajnu kaštela ili pak posjetite Privatnu zbirku oružja koja sadrži 160 komada vatrenog i hladnog oružja ili najzanimljivija ava. Ukoliko Vas ništa od ovog ne zanima, možete se prošetati slikovitim mjestom i upoznati njegove ljepote. Okupljanje grupe i polazak prema biseru Istre – ROVINJU. Po dolasku, šetnja u pratnji licenciranog turističkog pratitelja: CRKVA SVETE EUFEMIJE – ZAVIČAJNI MUZEJ – BALBIJEV LUK – GRADSKA URA – GRADSKA PALAČA.. Slobodno vrijeme za istraživanje uskih uličica i malenih trgova te za uživanje u jedinstvenom mediteranskom duhu koji Vas ovdje očekuje. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja Istrom i zelenim srcem Hrvatske, uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

POLAZAK: 13.10.2018. (GARANTIRANO!)
Cijena po osobi: 229,00 kn / osoba

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice navedene pod Fakultativne doplate, individualne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

FAKULTATIVNA DOPLATA (OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA)!:
– ulaz u Kaštel Morosini (25,00 kn/odrasli, 15,00 kn / djeca do 15 godina, djeca do 6 godina besplatno),
– zbirka viteškog oružja 10,00 kn / osoba,
– ulaznice za Kuću Vještice Mare (25,00 kn/osoba),
– Escape Castle (50,00 kn/odrasli, 25,00 kn/djeca do 15 godina, djeca do 6 godina besplatno)

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL j.d.o.o., ID KOD: HR-AB-01-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123RF, ©SAVIČENTA D.O.O.

Kupi


POLAZAK: 13.10.2018.
Za više informacija pošaljite upit