Informacije

POLAZAK: 30.04.-02.05.2021.            Istražite zanimljive legende i priče koje kriju ovi jedinstveni otoci, upoznajte ljepote Venecije u pratnji lokalnog vodiča, degustirajte Bussolà i Essi – čuvene kekse po kojima je poznat Burano, oduševite se vrsnim majstorima sa Murana koji će Vam prezentirati izradu poznatog stakla, i za kraj putovanja obavite shopping u poznatom dizajnerskom Outletu McArhtur Glen uz dodatni popust od 10% na odabrane dućane…

1. dan: SPLIT
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici, u 23.00h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema ITALIJI u 23.15h. Moguć polazak iz Šibenika i Zadra! Ugodna noćnja vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PUNTA SABBIONE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora…

2. dan: MURANO – BURANO – VENECIJA 
Dolazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo izaći iz autbousa, malo predahnuti i ukrcati se u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti na obilazak otoka lagune. Prvo odredište je BURANO, otok najpoznatiji po čipkarstvu i svojim šareno obojenim kućama koje su izgrađene kako bi ribari u olujama lakše mogli prepoznati svoje domove. Ovaj slikoviti otok je prema mnogima ljepši od Veneciji, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, pruža savršen užitak! Trgovine prepune kreativnih modnih detalja nikog ne ostavljaju ravnodušnim – čipkaste lepeze, romantični suncobrani,… Oduševiti ćete se! Potom slijedi plovidba do otoka MURANO, koji je svjetski poznat zahvaljujući izradi staklenih predmeta, a u radionici stakla koju ćemo posjetiti moći ćete vidjeti izložene predmete koji datiraju od početaka proizvodnje pa sve do današnjih suvremenih umjetnina. Tako će pred Vašim očima vrsni umjetnici STAKLARI prezentirati način izrade nimalo jednostavnih staklenih oblika. Nakon tog, ukrcati ćemo se u vaporetto i krenuti prema VENECIJI, točnije do TRGU SV. MARKA. Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema trgu sv. Marka gdje ćemo se ukrcati na vaporetto. Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom do hotela .  Noćenje.

3. dan: NOVENTA DI PIAVE – SPLIT
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema dizajnerskom shopping outletu u NOVENTA DI PIAVE. Slobodno vrijeme za kupnju. U shopping centru Vas očekuje više od 130 luksuznih trgovina, barova i restorana u posebnom ambijentu, obogaćenom mozaicima i freskama inspiriranim venecijanskim palačama i Trevisom: Armani, Burberry, Furla, Gucci, La Perla, Miss Sixty, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada, Valentino, Versace, Salomon i ostali brendovi sniženi više od 70%… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Ugodna vožnja prema Splitu, uz usputna zaustavljanja prema želji i potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima…

POLAZAK: 30.04.-02.05.2021.
NAPOMENA: Uz prethodnu najavu, moguć polazak iz Šibenika i Zadra (sa naplatnih kućica)

CIJENA: 889,00 kn / osoba
FIRST MINUTE: 839,00 kn / osoba

*prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 150,00 kn po osobi, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje!
**First minute cijena vrijedi za rezervacije do 45 dana pred polazak!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 1 noćenje u dvokrevetnoj osobi na osnovi noćenja sa doručkom u hotelu 3* u okolici Venecije, lokalnog vodiča u Veneciji, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije, prodaje i realizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: karte javnog prijevoza, boravišna pristojba u hotelu, slušalice za razgled Venecije, doplatu za single sobu (130,00 kn/noć), fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

OBVEZNA DOPLATA:
– vaporetto na relaciji Punta Sabbione – Murano – Burano – Venecija – Punta Sabbione (povratna karta): 21,00 € / osoba
– boravišna pristojba: 1,00 € / osoba
– turističke slušalice za razgled Venecije: 3,00 € / osoba

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
**preporuka putno osiguranje

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., ID KOD: HR-AB-01-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123rf

 

Kupi


POLAZAK: 30.04.-02.05.2021.