Načini plaćanja

NAPOMENA: Kupnjom putovanja prihvaćate Opće uvjete putovanja turističke agencije SMART TRAVEL u kojem su definirana sva prava i obveze Agencije i Putnika (kupca).

NAČINI PLAĆANJA:
1. gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice ( 50% akontacije prilikom rezervacije – ukliko nije navedeno drugačije, ostatak najkasnije 14 dana prije puta  )
2. kartice u poslovnici: jednokratno i obročno ( PBZ kartice, ZABA kartice)
3. on-line plaćanje karticama (označite željeni datum polaska u kalendaru, i slijedite korake koji će Vas odvesti do sustava naplate Payway):
– American Express / Visa Premium karticama do 12 rata
– Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 12 rata
– Maestro i Visa karticama PBZ banke do 12 rata
– Diners karticama do 12 rata
– ostalim karticama jednokratno

visa50 mastercard50 maestro50 americanexpress50 visa50 DC_na_rate_bijelo_NOVO.jpg.jpg

 

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI:
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

verified_by_visa mastercard_securecode ax_jamstvo Discover

 

 

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI
SMART TRAVEL d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SMART TRAVEL d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KONVERZIJI:
Sve cijene koje su izražene na internet stranicama – web shopu turističke agencije SMART TRAVEL izražene su u nacionalnoj valuti – u eurima (€). Ukoliko uplatu putovanja preko web shopa turističke agencije SMART TRAVEL vršite kreditnim ili debitnim karticama koje su izdane u Republici Hrvatskoj, Vaša kartica će biti terećena u eurima. Ukoliko plaćanje vršite kreditnim karticama koje su izdane u inozemnim državama, kartica će biti terećena u eurima, dok će terećeni iznosi na Vašoj kreditnoj kartici biti konvertiran u lokalnu valutu prema tečaju kreditne kuće – izdavatelja kreditne kartice.