Informacije

POLAZAK: 01.05., 03.06., 01.07., 26.08., 16.09., 07.10.2023.          Uživajte u prirodnim ljepotama Slovenije, oduševite se kanjonom Vintgar, prošećite uz jezero Bled, posjetite otočić sreće i počastite se tradicionalnim kremšnitama..

Okupljanje grupe ispred zgrade Gradskog poglavarstva, Trg S. Radića 1 u 06.40h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.50h prema BLEDU.  Dolazak u BLED, biser slovenskih Alpi, kojeg okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepotu jezera. Slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru, sve do BLEDSKOG OTOKA na kojem se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE, koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću (doplata na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz kavu i kolač (predlažemo TRADICIONALNE BLEDSKE KREMŠNITE), okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema slikovitom KANJONU VINTGAR, koji se smjestio svega nekoliko kilometara od Bleda. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Sam kanjon nalazi se u Nacionalnom parku Triglav, a riječ je o tjesnacu ledene i bistre rijeke Radovne, prepunom slapova… Stijene koje se nadvijaju iznad kanjona dosežu visinu između 50 i 100 metara, dok se na kraju nalazi se i najveći slap, VINTGARSKI ŠUM. Rijeka Radovna teče kroz uski klanac okružen visokim stjenovitim zidovima tvoreći brzace i prekrasne slapove. Još davne 1893.godine ovdje su izgrađene drvene staze, galerije i mostovi za pješake, dok se uz staze nalaze odmorišta s klupama i piknik stolovima. Staza je dugačka malo više od 1600 metara, i idealna je za uživanje u očaravajućoj ljepoti prirode… Okupljanje grupe i odlazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska je predviđen je do 20.30h.

POLAZAK: 01.05., 03.06., 01.07., 26.08., 16.09., 07.10.2023.
Cijena po osobi: 24,50 € / 184,59 kn
Tečaj: 1,00 € = 7,53450 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje (vožnju brodom, ulaznicu za kanjon, ulaznicu za Stari grad), karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA:
– Ulaznica za kanjon Vintgar: 8,00 € (odrasli), studenti 5,00 €, djeca od 6 – 15 godina  3,00€, djeca do 6 godina 1,00 €

NAPOMENA: izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih vremenskih uvjeta!

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Smart Travel.

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

photos: ©123RF

Kupi


POLAZAK: 01.05., 03.06., 01.07., 26.08., 16.09., 07.10.2023.