Informacije

POLAZAK:  23.06., 31.08., 14.09., 12.10.2024.          Posjetite s nama jednu od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, okruženu planinskim vrhovima koji se uzdižu u visinu od preko 2000 metara i oduševite se slapom Rinka, jednim od najljepših slapova u Sloveniji…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 06.30 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 06.45h. Vožnja kroz Sloveniju uz usputna kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe, do Solčave odnosno do LOGARSKE DOLINE. Jedna od ukupno tri ledenjačke doline u području Solčavskog kraja, ukupne dužine 7 km, poznata je kao jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, okružena planinskim vrhovima koji se uzdižu preko 2000 metara. Ujedno je poznata kao klimatsko lječilište zahvaljujući svom geografskom položaju i bujnim zelenilom koje ju okružuje. Po dolasku, obilazak Logarske doline u pratnji lokalnog vodiča sve do impozantnog slapa RINKA (lagani trekking od cca 7 km trajanju od cca 2 i pol sata po smjeru / ovisno o tempu grupe; ukupno: cca 14 km. Staza nije tehnički zahtjevna, ali je potrebna dobra kondicija zbog dužine staze).  Slobodno vrijeme za osvježenje, uživanje u prirodi, fotografiranje slapa,… Slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i povratak prema autobusu. Nakon cjelodnevnog uživanja i istraživanja Logarske doline, okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

POLAZAK: 23.06., 31.08., 14.09., 12.10.2024.
CIJENA: 35,00 € / osoba

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog voditelja putovanja, doplatu za ulaz u Logarsku dolinu / za autobus/, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:  fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, doplata za lokalnog vodiča, putno osiguranje

OBAVEZNA NADOPLATA (u gotovini, na licu mjesta):
– doplata za lokalnog vodiča: 7,00 € / osoba

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom cijelog iznosa izleta. Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Izlet se otkazuje samo u slučaju cjelodnevne kiše, u slučaju promjenjivog vremena / moguće kiše i različitog predviđanja vremenske prognoze na svakom portalu za praćenje vremenske prognoze se ne otkazuje! Vremenska prognoza se prati isključivo na stranici Bergfex, specijaliziranoj za vremensku prognozu na planinskim područjima.
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

VAŽNA UPUTA ZA IZLET:
– udobna sportska odjeća,
– udobna i kvalitetna sportska obuća u kojoj ćete moći prohodati dionicu
– dovoljna količina vode + obrok (sendvič, energetske pločice,…).
– rezervna garderoba (majica, čarape, ručnik…).
– VAŽNO: zbog specifičnog terena (šumovito, neravno i sklisko na pojedinim dijelovima), ovaj izlet nije primjeren za osobe koje slabije hodaju,
– PREPORUKA: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
Uplatom izleta potvrđujete da ste pročitali program izleta, posebne napomene i da ispunjavate zdravstvene, fizičke i tehničke preduvjete za sigurno sudjelovanje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 30

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br.  P15 – 1020000909.uplaćena kod Generali Osiguranje d.d., Zagreb, Slavonska avenija 1b, 10 000 Zagreb, OIB: 10840749604. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123RF

Kupi


POLAZAK: 23.06., 31.08., 14.09., 12.10.2024.