Informacije

POLAZAK: 28.09., 12.10., 26.10., 16.11.2024.; 04.01., 25.01., 08.02.2025.                Posjetite carski Beč, razgledajte grad u pratnji lokalnog vodiča, posjetite čuvenu Albertinu i oduševite se izložbom Marca Chagalla, jednog od najpoznatijih umjetnika 20. stoljeća!

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 05.15 h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem, polazak prema Austriji u 05.30 sati. Slijedi ugodna vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje prema potrebi grupe. Po dolasku u Beč odlazak prema muzeju Albertina u kojoj će do veljače 2025. godine biti izloženi radovi poznatog umjetnika, rodom iz bjeloruskog grada Vitebska. Marc Chagall, jedan je od najpoznatijih umjetnika 20. stoljeća, a njegov je jedinstveni opus obuhvaća djela nastala još 1905. pa sve do 1980-ih. Pionir moderne umjetnosti i jedan od najvećih figurativnih slikara u povijesti, stvorio je vlastiti vizualni jezik bogatih boja i neobičnih oblika. Na izložbi se može vidjeti 90 radova odabranih iz svih njegovih različitih stvaralačkih razdoblja. Slobodno vrijeme za individualni razgled izložbe. Nakon posjeta izložbe, odlazimo u pješački razgled grada uz lokalnog vodiča (na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak prema Zagrebu. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje zbog odmora, prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u kasnijim večernjim satima.

POLAZAK:  28.09., 12.10., 26.10., 16.11.2024.; 04.01., 25.01., 08.02.2025.
Cijena po osobi:  56,00 €

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, lokalnog gradskog turističkog vodiča u Beču, turističke slušalice za razgled grada, licenciranog voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za izložbu, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

DOPLATA:
– ulaznica za izložbu ”Marc Chagall” (uplata u agenciji, do 7 dana pred polazak na izlet):
– 13,50 € / osoba / stariji od 19 godina
– djeca i mladi do 19 godina ne plaćaju ulaznicu

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom cijelog iznosa izleta. Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br.  P15 – 1020000909.uplaćena kod Generali Osiguranje d.d., Zagreb, Slavonska avenija 1b, 10 000 Zagreb, OIB: 10840749604. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

 

Photos: ©123rf, ©Albertina museum, ©Radub85 – dreamstime. com

©Albertina museum Marc Chagall: Das gelbe Zimmer, 1911
84 x 112 cm Öl auf Leinwand
(Riehen/Basel, Fondation Beyeler © Bildrecht, Wien 2024)

 

 

Kupi


POLAZAK: 28.09., 12.10., 26.10., 16.11.2024.; 04.01., 25.01., 08.02.2025.