Informacije

Polazak:  31.08., 14.09., 06.10., 19.10.2024.             Posjetite s nama najljepše i najposjećenije prirodne znamenitosti Bohinja i oduševite se kreativnošću prirode: kanjon Mostnice i dolina Voje….

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba, trg Stjepana Radića 1 u 06.20 h. Nakon upoznavanja sa voditeljem putovanja, polazak u 06.30 h prema STAROJ FUŽINI. Kanjon Mostnice i dolina Voje, najljepše su i najposjećenije prirodne znamenitosti Bohinja. Po izlasku iz autobusa, susret sa lokalnim vodičem i odlazak u trekking (dužina staze: 12 km, visinska razlika: 250m, težina staze: tehnički nezahtjevna). Na putu prema kanjonu, očekuje nas bogatstvo flore i faune. Mostnica, alpska rijeka sa brojnim brzacima i predivnim slapovima, će Vam dočarati koliko priroda može biti kreativna.  Dolina Voje sa slapom Voje / slapom Mostnica smatra se jednom od najljepših alpskih panoramskih staza u Bohinju, koju presijecaju brojna korita Mostnice. Nalazi se na nadmorskoj visini od oko cca 700 m. Dolina je izuzetno bogata vodom, koja na pojedinim mjestima izvire iz zemlje. Od Stare Fužine, preko kanjona Mostnice ćemo nastaviti do planinarskog doma Koča na Vojah, gdje ćemo se zaustaviti za kratko osvježenje, i potom nastaviti dolinom sve do 21 m visokog slapa Voje (poznat pod nazivom slap Šum ili slap Mostnice). Kraće vrijeme za fotografiranje i povratak prema Staroj Fužini. Po dolasku, kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero Bohinj i za kasniji ručak,… Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

POLASCI: 31.08., 14.09., 06.10., 19.10.2024. 
Cijena po osobi: 32,00 €

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: fakultativne sadržaje, doplatu za vodiča+ulaznicu za kanjon, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

OBAVEZNA DOPLATA (ulaznica za kanjon + doplata za vodiča; na licu mjesta): 9,50 € / osoba

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom cijelog iznosa izleta. Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Izlet se otkazuje samo u slučaju cjelodnevne kiše, u slučaju promjenjivog vremena / moguće kiše i različitog predviđanja vremenske prognoze na svakom portalu za praćenje vremenske prognoze se ne otkazuje! Vremenska prognoza se prati isključivo na stranici Bergfex, specijaliziranoj za vremensku prognozu na planinskim područjima.
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

VAŽNA UPUTA ZA IZLET:
– udobna sportska odjeća,
– udobna i kvalitetna sportska obuća u kojoj ćete moći prohodati dionicu,
– dovoljna količina vode + obrok (sendvič, energetske pločice,…).
– rezervna garderoba (majica, čarape, ručnik…).
– PREPORUKA: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
Uplatom izleta potvrđujete da ste pročitali program izleta, posebne napomene i da ispunjavate zdravstvene, fizičke i tehničke preduvjete za sigurno sudjelovanje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35

MAKSIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 46

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br.  P15 – 1020000909.uplaćena kod Generali Osiguranje d.d., Zagreb, Slavonska avenija 1b, 10 000 Zagreb, OIB: 10840749604. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©Dreamstime. com (Klemen Cerkovnik, Cetary Wojtkowski, Fesus Robert, Pmartike, Grejak )

 

 

Kupi


POLAZAK: 31.08., 14.09., 06.10., 19.10.2024.