Informacije

POLAZAK: 09.03.2024. (4 MJESTA – DOSTUPNA SAMO UZ KUPNJU ULAZNICE ZA IZLOŽBU!), 23.03. (RASPRODANO!), 20.04., 11.05.2024.           Razgledajte Padovu – dom jedne od najimpozantnijih bazilika na svijetu – Bazilike sv. Antuna Padovanskog, popijte cappuccino na Piazza dei Signori i oduševite se izložbom ”Da Monet a Matisse”… Polazak uz prethodnu najavu iz Karlovca i Rijeke!

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarsta grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 04.45 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema PADOVI u 05.00 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i sjevernoj strani odmorišta Vrata Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PADOVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Padovu, odlazak prema centru grada, gdje nas očekuje šetnja uz voditelja  putovanja. Pješice odlazimo do Staroga grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle… Slobodno vrijeme za individualne programe ili odlazak na izložbu ”Od MONETA do MATISSEA. Francuska moderna, 1850. – 1950.”  (individualni odlazak na polascima 23.03., 20.04., 11.05.) koja sadrži 59 djela iz izvanredne zbirke muzeja Brooklyn, New York. Izložba predstavlja jedan od najfascinantnijih stoljeća u povijesti umjetnosti, kada su se umjetnici ”udaljili” od akademske umjetničke tradicije kako bi se usredotočili na svakodnevne životne teme, ali ujedno slavi Francusku kao umjetničko središte međunarodnog modernizma od sredine devetnaestog stoljeća do sredine dvadesetog stoljeća… Individualni razgled izložbe. Okupljanje grupe, ukrcaj u autobus i polazak prema mjestu polaska. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u kasnijim večernjim satima.

POLASCI:  09.03.. 23.03., 20.04., 11.05.2024.
Cijena po osobi: 54,00 €

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: fakultativne sadržaje, doplatu za ulaznicu za izložbu, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

FAKULTATIVNA DOPLATA: ulaznica za izložbu (VAŽNO: na polascima 23.03., 20.04., 11.05. sami kupujete ulaznice za izložbu, online ili na licu mjesta!)

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom (akontacijom u iznosu 50% ukupnog iznosa ili cijelog iznosa izleta). Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br.  P15 – 1020000909.uplaćena kod Generali Osiguranje d.d., Zagreb, Slavonska avenija 1b, 10 000 Zagreb, OIB: 10840749604. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123RF, ©Ticketlandia

 

 

Kupi


POLAZAK: 20.04., 11.05.