Informacije

POLAZAK: 23.12.2023. (20 MJESTA!), 06.01.2024.       Provedite prekrasan dan u austrijskim Alpama, uživajte u slikovitom St. Wolfgangu i adventskoj vožnji starom austrijskom željeznicom koja će Vas odvesti na 1 364 m n/v…

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva , trg. S. Radića 1, u 04.00h. Upoznavanje grupe sa voditeljem putovanja i polazak u 04.15 h prema ST. WOLFGANGU. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, sve do SALZKAMMERGUTA, austrijske regije u kojoj se nalazi slikoviti ST. WOLFGANG, gradić smješten na obali jezera WOLFGANGSEE. Po dolasku, šetnja do trga KIRCHENPLATZ, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim PACHEROVIM OLTAROM i posjet vidikovcu sa kojeg se pruža prekrasan pogled. Slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u adventskoj ponudi /  vožnju brodom po jezeru,…. Okupljaje grupe i odlazak željeznicom SCHAFBERGBAHN (uz nadoplatu), najstrmijom parnom zupčanom željeznicom u Austriji, sve do stanice SCHAFBERGALM, koji se nalazi na 1364m n/v.  Vožnja prigodno ukrašenim vlakom kroz šumu i po planini, posebno je iskustvo za sve uzraste. Svakog vikenda, za posjetitelje će biti organizirani prigodni programi (u subotu 02.12. sv. Nikola će dočekati posjetitelje) uz nevjerojatan pogled na susjedne planinske vrhove i većinu jezera smještenih na području regije Salzkammergut. Posjetitelji će moći kupiti posebno dizajnirane razglednice s ograničenim izdanjem božićnih markica, i ostaviti svoju čestitku na stanici. Slobodno vrijeme za uživanje u adventskom programu i za individualne programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema željeznici za povratak u ST. Wolfgang. Po silasku u gradić, polazak za Zagreb. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

POLAZAK: 23.12.2023., 06.01.2024.
Cijena po osobi: 48,00 € / 361,66 kn
Tečaj: 1,00 € = 7,53450 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, licenciranog voditelja putovanja, sve razglede prema programu, PDV, troškove organizacije i realizacije, jamčevine i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, kartu za vožnju vlakom, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanja s rute

OBVEZNA NADOPLATA:
-povratna karta za vožnju vlakom: odrasli 34,80€ / osoba, djeca od 04 – 14 godina: 19,90€

INFORMACIJE:
– Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom (akontacijom u iznosu 50% ukupnog iznosa ili cijelog iznosa izleta). Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije (Amruševa 10, 2. kat).
– Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
– Realizacija izleta ne ovisi o promjeni vremena te izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
– Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
– U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
– Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
– Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 30

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298625000131 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa

Photos: ©Salzburg AG, ©Österreich Werbung, Photographer: Peter Burgstaller

 

Kupi


POLAZAK: 23.12., 06.01.2024.