Mjesto gdje stvarnost nestaje – caffe bar “Potter”

Mladog čarobnjaka Harryija Pottera znaju sve generacije i svi su barem na tren zavirili u magičan svijet mašte i čarobnjaštva čitajući knjige ili gledajući filmove, no možete li zamisliti da se zaista na trenutak nađete u svijetu čarolije? Imamo dobru vijest – od početka veljače je Zagreb bogatiji za jedan poseban lokal. Riječ je o kafiću “Potter” koji je inspiriran svijetom čarolije, ali i najdražim bajkama svijeta, stoga neće biti riječ samo o Harryiju Potteru.

IMG_5135 (2)

Bilo da se radi o prvoj jutarnjoj kavi ili poslijepodnevnom uživanju u omiljenom piću, “Potter” je savršeno mjesto gdje ćete pobjeći od užurbane svakodnevnice i prepustiti se čarobnoj opuštajućoj atmosferi. Šarmantni kafić će zadovoljiti sve ukuse, a roditelji mogu slobodno uživati dok se njihovi mališani igraju u dječjem kutku koji će biti otvoren ovog proljeća.

IMG

Osim magičnog unutarnjeg prostora, na raspolaganju vam je prostrana terasa koja također ima funkciju zimskog vrta.
“Potter” se nalazi u zagrebačkom kvartu Svetice, točnije na adresi Sesvetska 1, u blizini Kennedyjevog trga, stoga navratite po svoju dozu čarolije na mjesto gdje stvarnost nestaje!

photos: web.facebook.com/PotterCaffe/, autor: Jan Humski