Bio hotel Stanglwirt, Wilden Kaiser

U podnožju impozantnog gorskog lanca Wilder Kaiser, nalazi se idealno mjesto za sve one koji su željni pravog odmora u idiličnom prirodnom okruženju. Bio hotel Stanglwirt Vas poziva da obnovite energiju i ojačate duh uz idealne gastronomske užitke u rustikalno uređenim salonima. Budite aktivni u kompleksu Svijeta Sporta Stanglwirt koji uključuje i privatnu ergelu, Akademiju Golf sport, teniski centar, školu skijanja te fitness.

Ovo je mjesto u kojem će uživati i djeca – dječja farma sa raznolikim programima ima raznovrsnu ponudu u kojoj će uživati oni najmlađi. Stanglwirt dječja farma nudi pravo bogatstvo životinjskog svijeta, tako da ovdje djeca mogu maziti i hraniti ponija, kokoš, zeca, ovce. Ovo je ujedno mjesto u kojem djeca mogu sudjelovati u berbi u vrtu, ali i sudjelovati u izradi kruha i ostalih slastica.

Bio Hotel Stanglwirt je kategoriziran 5* i pruža Vam ugođaj tirolskog tradicionalnog načina života, ali služi i kao idealan bijeg od Vašeg svakodnevnog života. Ovaj luksuzni resort na raspolaganju ima raznolike sobe te apartmane, potpuno opremljene za opuštanje i odmor. No, povijest ovog luksuznog zadnja seže u davno 17. stoljeće, kada je isprva bio farma. Pred više od 100 godina, obitelj Hauser je preuzela Stanglwirt te ih je od tada pratio uspjeh. Marija Schlechter, rođena Hauser, bila je uspješan domaćin Stanglwirta čak 50 godina. Svoje posljednje godine je provela u potrazi za nasljednikom, pošto ona nije imala djece, i tada joj je jedan od članova obitelji predložio da njegova kćer Anna upravlja imanjem. Maria je prepoznala Annin potencijal, i uskoro je lijepa i mlada žena postala vlasnicom ovo imanja. Sadašnja vlasnica Maria Magdalena Hauser je 12. generacija obitelji koja njeguje tradiciju održavanja gospodarstva funkcionalnim.

Ponuda:

– Biohotel Stanglwirt nudi maksimalnu udobnost, visoku kvalitetu, te je obiteljski orijentiran
– 175 soba i apartmana , većina s pogledom na “Wilder Kaiser”
– Sve sobe opremljene sofisticiranim drvenim namještajem

– 4 različite konferencijske sobe s prostorom za 10 do 120 ljudi
– Luksuzni planinarski dom “Hüttling Moos” za posebne prigode
– Odlična organizacija proslava
– Različiti restorani
– Ljetni otvoreni restoran, s izravnim pogledom na veličanstven planinski lanac “Wilder Kaiser”

– Uređeno kupalište za odmor i opuštanje
– 2 morska unutarnja i vanjski bazen, 1 međunarodni sportski bazen
– “Felsen” prostor za obitelji
– Vitality odjel: muški i ženski terapeuti, ekskluzivni proizvode iz Maria Galland Pariz, sustav upravljanja kvalitetom Dr. med. Erich Schulte, Ligne St. Barth, LCN, Shanti od Andree L ‘Arronge …
– Medicinske toplice
– Fitness
– Tenis
– Jahanje
– Golf
– 8 vanjskih igrališta, 6 malonogometnih terena, “Petar Burwash International” škola tenisa
– Jahanje na leđima izvrsnih baroknih vrsta konja – Lipicanera
– Golf Sport akademija Stanglwirt nudi najviše standarde kvalitete

Adresa
Kaiserweg 1, 6353 Going
Telefon: +43 5358 2000 Fax: +43 5358 2000 31
E-mail: daheim@stanglwirt.com
www.stanglwirt.com

Gdje smo:

photos: pixabay.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.