Hotel Navis, Preluk

Uvala Preluk i grad Opatija uskoro će biti bogatije za još jedno monderno mjesto na samoj morskoj obali. Naime, zahvaljujući ulagateljima, opatijskoj obitelji Kapetanović, umjesto davno zatvorenog i nekad vrlo popularnog Disco cluba “Milde Sorte” dobivamo luksuzni hotel koji toj već pomalo zapuštenoj i zaboravljenoj uvali daje novi sjaj.
Već prvi pogled na hotel nam daje do znanja da se radi o spoju moderne arhitekture koja se idealno uklapa u mjesto na kojemu se nalazi i nimalo ne narušava spoj mora i kopna. To je karakteristika kojom se rijetka moderna zdanja uz obalu mogu pohvaliti. Hotel je zamišljen kao mjesto u kojemu će gost doista uživati u svakome pogledu. Od soba sa prekrasnim pogledom, vrhunskog restauranta i wellnessa, vanjskim i unutarnjim bazenom… To će biti mjesto u koje neće dolaziti samo gosti koji u njemu borave, već i svi koji se žele opustiti uz neki od brojnih sadržaja koje im ovo mjesto nudi. Ljepoti hotela ne doprinosi samo njegova arhitektura i ponuda, već i lokacija na kojoj se nalazi.
Naime Preluk je spoj predivne Opatije i uvijek zanimljive i posebne Rijeke. To je mjesto vrlo dubokoga mora pa je kao takvo pogodno za razvoj nautičarskog turizma, a sigurni smo da će nautičari vrlo rado usidriti svoj brod ispred Navisa. U svakome slučaju radujemo se ljetu i otvaranju hotela koje će dodatno obogatiti turističku ponudu ovoga kraja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.