Istralandia – prvi vodeni park u Hrvatskoj

Hrvatska će konačno dobiti prvi vodeni park, koji bi se trebao otvoriti u lipnju 2014. godine. Park pod nazivom Istralandia, jedinstvena je atrakcija sjeverozapadne Istre koja se prostire na čak 81 000 m2. Udaljen je svega pet kilometara od obale te je smješten na samom izlazu s istarskog ipsilona, na cesti između Novigrada i Brtonigle.

Istralandia će svojim posjetiteljima nuditi visoku dozu adrenalina na preko 20 različitih tobogana, ali i najveći bazen s umjetnim valovima (najveći u ovom dijelu Europe!), u kojem se može surfati ili plivati. Zbaav je zagarantirana ja sve dobne uzraste. Djeca se mogu zabavljati u plitkom dječjem bazenu s vodenim dvorcem, vodenim igraonicama te otvorenim i zatvorenim toboganima; dok se odrasli mogu opustiti u hidromasažnom bazenu na dva nivoa sa slapovima te krevetima za opuštanje. Jedna od posebnih atrakcija će biti ”Tartufon”, replika najvećeg pronađenog tartufa na svijetu, u dolini rijeke Mirne, koji će u vidu erupcije vodenog vulkana oduševiti populaciju svih uzrasta! Posjetitelji će moći uživati u fitnessu ili plesu u vodi, školi plivanja i ronjenja ali ujedno će se moći zabaviti i izvan vode: tečajevi latinoameričkih pleasova, odbojka na pijesku, dječja igraona na pijesku, koncerti…

Osim bogatog zabavnog programa, Istralandia će u ponudit imati i raznovrsne ugostiteljske sadržaje, koji će zasigurno zadovoljiti apetite svih posjetitelja!

Turistički vodič: Istra

Smještaj: Istra

photo: pixabay.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.