Iz kreveta u dubine koraljnog grebena

Jeste li sanjali o nečemu takvom? Sada Vaš san može postati stvarnost. Zamislite da se probudite nasred mora koje Vas okružuje i poziva da zaronite u njega. Zahvaljujući Seaventures Rig Resortu, hotelu i školi ronjena, sada i Vi možete uživati u čarima odmora nasred oceana i istraživati najbolja mjesta za ronjenje! To Vam omogućava jedina svjetska platforma namijenjena ronilačkom turizmu. Smještena u Malezijskom moru iznad koraljnog grebena koji se nalazi pored otoka Mabul i Kapalai, ova platforma je prvotno bila namijenjena eksploataciji nafte te je naknadno poprimila sasvim drugačiju ulogu.

Prvenstveno je namijenjena roniocima, ali i ostali turisti su, dakako, dobro došli iskusiti život na platformi. Naravno, danas je ona prilagođena turističkim potrebama te su tako gotovo sve sobe klimatizirane i opremljene svime potrebnim za nezaboravan odmor nasred mora.

Ukoliko ste ipak ljubitelj ronjenja, očekuje Vas pravi užitak ronjenja u ovom egzotičnom moru i to na lokaciji koja se smatra jednom od najboljih ronilačkih lokacija na svijetu. Na usluzi Vam stoji i gliser koji Vas prevozi na udaljenije lokacije, ali i more ispod i okolo platforme Vas neće ostaviti ravnodušnima. U njega se spuštate liftom.

Nakon ronilačkih užitaka i upoznavanja egzotične flore i faune na platformi Vas očekuje bar i restaurant.
Za svakoga po nešto! Pa tko voli….

photo: pixabay.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.