Link: prvi hostel na Opatijskoj rivijeri

Opatijska rivijera konačno ima idealan smještaj za mlade! Riječ je o prvom hostelu na ovom području, hostelu Link, koji se smjestio na mjestu nekadašnjeg lovranskog hotela Meridional! Zahvaljujući investiciji Milenij hotela, mladi, urbani putnici su dobili idealan smještajni objekt.

Novouređeni hostel u ponudi ima ukupno 114 modernih i kvalitetno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba, a svaka soba ima svoju vlastitu kupaonicu, što ističe ovaj hostel ali ga podiže i na višu razinu (za razliku od standardnog hostelskog smještaja koji nudi zajedničku kupaonicu). U sklopu hostela se nalazi i kuhinja za pripremu obroka, self – service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, garderoba, parking te bar na gornjoj terasi s kojeg se pruža pogled na cijeli Kvarner! Ujedno, svaki kat hostela ima vlastitu priču koja ima karakteristične boje, ali i specijalnu rasvjetu! Iako razinom kvalitete koju nudi odgovara najvišim standardima, cijene su veoma prihvatljive, kako bi se privukla mlađa populacija!

Hostel je smješten svega nekoliko metara od lovranske plaže, te nekoliko minuta hodanja od stare lovranske jezgre. Lovran je grad koji se može pohvaliti dugom i bogatom prošlosti, kao i stogodišnjom turističkom tradicijom. Ugodna klima, bujna mediteranska vegetacija i povoljan zemljopisni položaj omogućili su snažni razvoj turizma na ovom području, a bogata i kvalitetna ponuda smještaja, ljubazni domaćini te gastronomska ponuda iz godine u godinu doprinose zadovoljstvu turista koji se uvijek rado vraćaju!

Izvor: Link Hostel (tekst i fotografije)

Turistički vodič: Primorsko goranska županija

Smještaj: Opatija

photos: www.linkhostel.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.