Informacije

POLAZAK: 29.03.-01.04.2018. (GARANTIRANO!)      Provedite uskršnje praznike u šarmantnom Lisbonu – bilo da Vas zanimaju znamenitosti i kultura, gastronomija ili zabava, Lisabon Vas sigurno neće razčarati!

U glavnom gradu Portugala živi 2 mil. ljudi, kao i Rim se prostire na 7 brežuljaka na lijevoj obali rijeke Tejo. Portugal zauzima najpogodniji geografski položaj između Europe, Afrike i Amerike. Lisabon ima mnoga lica – to je industrijski i trgovački centar Portugala, kao i jedna od najvažnijih luka u zemlji. Predivna klima, originalna arhitektura, blizina plaža Atlantskog oceana, otvoreni, druželjubivi, ali i moderni način života stanovnika prijestolnice – to su razlozi rastuće popularnosti Portugala.

Cijena po osobi: 3 990,00 kn

Cijena uključuje: Direktni povratni let iz Zagreba, pristojbe zračnih luka, ručna i predana prtljaga, snacks i voda na letu, transfer od/do hotela, 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u Lisabonu, boravišne pristojbe, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne ukjučuje: doplate za izlete i obroke koji nisu predviđeni programom, ulaznice za turističke atrakcije, osobne troškove, putno osiguranje, karte javnog i gradskog prijevoza.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 730,00 Kn
Popust za dijete do 11 godina u pratnji dvije odrasle osobe – cijena: 3 270,00  Kn.

Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu putovanja!
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti prvu ratu u izosu od 700 Kn, a ostatak plaćanja najkasnije do 30 dana prije početka samog putovanja.

Charter let Zagreb – Lisabon – Zagreb
29.03.2018.      06:30 – 08:55
01.04.2018.      13:35 – 17:40

Minimalan broj prijavljenih putnika: 80

Ponuda izleta po vlastitom izboru:

29.03. Razgled grada, Cabo da Rocka i Sintra – 600 kn (Cijena uključuje: razglede po planu, prijevoz busom, vodiča na engleskom jeziku, ručak (piće uključeno), ulaznicu u Nacionalnu Palaču Pena u Sintri)
30.03. Óbidos, Nazaré i Fátima – 555 kn (Cijena uključuje: razglede po planu, prijevoz busom, vodiča na engleskom jeziku, ručak (piće uključeno)
31.03. Sesimbra, Cabo Espichel, Azeitão vino, Nacionalni Park Arrábida – 600 kn (Cijena uključuje: razglede po planu, prijevoz busom, vodiča na engleskom jeziku, kušanje Azeitão vina, ručak (vino i voda uključeni u cijenu)
31.03. Večera uz Fado – 495 kn (Cijena uključuje: transfer busom iz hotela, večeru uz živi nastup (uz piće)

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

photos: ©123RF

Kupi

POLAZAK: 29.03.2018. - 01.04.2018. (GARANTIRANO!)