Informacije

Polazak: 10.03.-11.03., 24.03.-25.03.2018.             Provedite nezaboravan vikend u Veroni i Vicenzi, posjetite izložbe Van Gogha i uživajte u djelima ovog poznatog umjetnika… VRIJEDNOST VIŠE: POSJETITE DVIJE IZLOŽBE VAN GOGHA!

1. dan: ZAGREB – VERONA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 – 507) u 04.00h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.15h prema VERONI. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema potrebi grupe, sve do grada zaljubljenih, VERONE. Po dolasku, slijedi slijedi razgled i šetnja s pratiteljem putovanja PIAZZA ERBE – ARENA – PIAZZA DEI SIGNORI – JULIJINA KUĆA, gdje se nalazi možda najpoznatiji balkon na svijetu, ispod kojeg je ROMEO šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće se nalazi spomenik JULIJI, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su i inspirirane ovim mjestom. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za individualne programe ili za odlazak na veliku multimedijalnu izložbu “VAN GOGH ALIVE”, koja je posvećena velikom nizozemskom slikaru Vincentu van Goghu. Ova je izložba doživjela jako veliki uspjeh, a koristi Sensory 4 tehnologiju, odnosno jedinstveni sustav koji uključuje više od 50 projektora visoke razlučivosti, višekanalnu grafiku i surround zvuk. Velike i kristalno čiste slike nizozemskog slikara će Vas oduševiti i dočarati Vam veličinu njegovih djela, a razgledavanje će Vam dodatno uljepšati glazba Vivaldia, Tobina, Lala, Ledburya, Bacha…. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: VICENZA – ZAGREB

Poslije doručka, okupljanje grupe i odlazak prema jednom od najljepših gradova regije Veneto: VINCENZI. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno – povijesnim spomenicima ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALLADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vila u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto – ljetnikovde. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. stoljeću. Po dolasku, odlazak u razgled slikovitog središta grada, koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI – LOGGIA DEL CAPITANO – DUOMO – BASILICA PALLADIANA – TEATRO OLIMPICO. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za osobne programe ili za odlazak u BASILICU PALLADIANU na veliku izložbu “VAN GOGH “, koja je posvećena velikom nizozemskom slikaru Vincentu van Goghu… Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i polazak prema mjestu polaska. Slijedi ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak je predviđen u večernjim satima.

POLAZAK: 10.03.-11.03., 24.03.-25.03.
CIJENA PO OSOBI: 589,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 3* u okolici Vicenze na osnovi noćenja sa doručkom, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za izložbi, fakultativne sadržaje, boravišnu pristojbu, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

FAKULTATIVNA NADOPLATA (prijava i doplata u agenciji, do 19.03.):
– ulaznica za izložbu Van Gogh Alive Experience (vrijedi za grupe veće od 25 prijavljenih): odrasli: 85,00 kn, djeca (06 – 12 godina): 55,00 kn

– ulaznica za izložbu Van Gogh (vrijedi za grupe veće od 20 prijavljenih): odrasli: 120,00 kn, studenti i umirovljenici: 100,00 kn, djeca do 18. godina: 80,00 kn

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
**preporuka putno osiguranje

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL j.d.o.o., ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123rf, ©Archive of www.lineadombra.it

 

Kupi


POLAZAK: 10.03.-11.03., 24.03.-25.03.2018.