Informacije

POLAZAK: 15.12.-16.12.2018.           Provedite nezaboravan vikend u Zagrebu, najljepšoj europskoj destinaciji koja će Vas oboriti sa nogu i posjetite čarobnu Božićnu bajku obitelji Salaj…

1. dan: SPLIT – ČAZMA – ZAGREB
Okupljanje grupe u 06.45h na autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja polazak prema ZAGREBU u 07.00h. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, uz pauzu za ručak po želji ili kavu. Po dolasku u ZAGREB, kraće zaustavljanje u shopping centru ARENA. Okupljanje grupe i vožnja prema ČAZMI, točnije selu Grabovnica u kojem se nalazi imanje obitelji SALAJ, na kojem se svake godine posjetiteljima priča posebna BOŽIĆNA BAJKA… Sve su božićne priče romantične i poučne, no ova je zbilja posebna. Obitelj Salaj za božićno vrijeme priprema posebnu poslasticu za sve zaljubljenike u pravo blagdansko ozračje. U to vrijeme njihovu okućnicu obasjava više od milijun i pol raznobojnih žaruljica koje čine raskošan svjetlosni ugođaj i idilu za svakog posjetitelja, tvoreći posebnu božićnu bajku koje ćete se rado sijećati. Slobodno vrijeme za šetnju imanjem, fotografiranje ili za kuhano vino. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema ZAGREBU. Dolazak u hotel. Noćenje.

2. dan: ZAGREB – SPLIT
Doručak. Poslije doručka odlazak u centar ZAGREBA, gdje će nas dočekati lokalni turistički vodič sa kojim ćemo krenuti u obilazak središta grada. Proći ćemo EUROPSKIM TRGOM, prema zagrebačkoj KATEDRALI, remek djelu čuvenog arhitekta HERMAN BOLLE-a, čije su vješte ruke zaslužne za izgled velikog broja kulturno povijesnih spomenika u gradu. Poslije Katedrale, nastaviti ćemo našu šetnju preko glavne gradske tržnice DOLAC, prema KRVAVOM MOSTU i KAMENITIM VRATIMA. Šetnja će nas dovesti do glavnog gornjogradskog trga SVETOG MARKA, kojeg okružuje CRKVA SVETOG MARKA, ZGRADA SABORA I ZGRADA BANSKIH DVORA. Odlazak prema KULI LOTRŠČAK i dalje prema TRGU BANA JOSIPA JELAČIĆA, odakle ćemo nastaviti šetnju ILICOM, prema MESNIČKOJ ULICI i TUNELU GRIČ… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u adventskom duhu grada Zagreba, uz miris cimeta i kuhanog vina, pjesmu i osmjeh i veselje posjetitelja… Okupljanje grupe u kasnim poslijepodnevnim satima i polazak prema SPLITU. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u kasnijim večernjim satima.

POLAZAK: 15.12.-16.12.2018.
CIJENA: 690,00 kn

PLAĆANJE:
– za rezervaciju je potrebno izvršiti uplatu akontacije u iznosu 150,00 kn / osoba; ostatak do 3 tjedna prije polaska na putovanje!
– djeca do 12 godina ostvaruju popust u visini 20%

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 1 noćenje na osnovi noćenja sa doručkom u hotelu 3*/4* u Zagrebu, ulaznicu za Božićnu bajku, lokalnog vodiča u Zagrebu, boravišnu pristojbu, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije, prodaje i realizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, doplate za jednokrevetnu sobu 115,00 kn, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
– Odgovorni organizator manifestacije ”Advent u Zagrebu” je TZ grada Zagreba.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL j.d.o.o., ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

photos: ©123rf, ©Salajland – Davor Kirin Photography, ©TZ Zagreb – J. Duval, ©TZ Zagreb – M. Mehulić

Kupi


POLAZAK: 15.12.-16.12.2018.