Informacije

Polazak: 18.09.-21.09.2019.           Otputujte u egzotični Dubai, oduševite se arhitekturom, uživajte u pogledu sa 124. kata Burj Khalife ili pak uživajte u skijanju u Mall of Emirates…  Vrijednost više: zrakoplovna pristojba uključena u cijenu!

1. dan: ZAGREB – DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje zrakoplova u 15.25 sati na izravnoj liniji EK130G (Emirates). Dolazak u Dubai predviđen je u 22.55 sati po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. dan: DUBAI
Poslije doručka, odlazimo na poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Dubai – nekoć malena luka, posljednjih se desetljeća razvila u komercijalno i gospodarstveno središte Arapskog poluotoka. Suvremena čuda arhitekture privlače posjetitelje iz cijeloga svijeta, tako da nas i ne čudi što je turizam važna grana gospodarstva. Razgledom ćemo obići veliki dio novih građevina: Burj al-Arab, umjetni otok Palma s hotelom Atlantis, džamiju Jumeirah, Šeikovu palaču, … No, kako bismo bolje upoznali povijest Dubaija, ulazimo u tvrđavu al-Fahidi u kojoj je smješten Muzej Dubaija, u kojem se najbolje može vidjeti bogata povijest ovog područja. Zatim odlazimo u najstariju četvrt grada, al-Bastakya, gdje nas očekuje šetnja sjenovitim uličicama,… Povratak u hotel. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 124. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). U večernjim satima predlažemo odlazak na fakultativno krstarenje brodom, Dhow Cruise, po zaljevu Dubaija s uključenom večerom (uz doplatu, uključen transfer). Noćenje.

3. dan: DUBAI
Doručak. Današnji dan iskoristite za individualno upoznavanje Dubaia. Naša preporuka je odlazak u shopping centar Mall of the Emirates, u kojemu možete doživjeti nezaboravno snježno iskustvo usred Dubaija u Ski Dubai, uz doplatu na licu mjesta. U poslijepodnevnim satima, predlažemo Vam odlazak na Jeep safari (uz doplatu). Ova nezaboravna avanturistička vožnja po dinama i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive će Vas oduševiti i svakako biti jedna od ljepših uspomena. Jahanje na devama, iscrtavanje ruku tehnikom henna, fotografiranje u arapskim kostimima, pušenje nargile – ovdje Vas zbilja očekuje nezaboravno iskustvo. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: DUBAI – ZAGREB
Nakon ranog doručka transfer do zračne luke te prijava na izravan let za Zagreb u 08.30sati na liniji EK129G (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12.35 sati po lokalnom vremenu.

PREDVIĐENI RED LETA:
EK130 ZAG    DXB 15:25   22:55
EK129 DXB    ZAG 08:30   12:35

POLAZAK: 18.09.-21.09.2019.
Cijena po osobi: 4 890,00 kn
First minute: 4 590,00 kn**

*prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30%, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje!
** First minute cijena vrijedi do 45 dana prije polaska na put ili popunjenja kapaciteta.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na izravnom letu Zagreb – Dubai – Zagreb (Emirates), zrakoplovne pristojbe (460,00 kn / osoba), licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transfer na relaciji zračna luka-hotel-zračna luka, poludnevni razgled Dubaija prema programu, troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, sve što nije navedeno pod ”cijena uključuje”, boravišnu pristojbu, putno osiguranje (preporuka!), doplata za jednokrevetnu sobu (890,00 kn)

OBAVEZNA NADOPLATA:
– Lokalna pristojba ”Tourism Dirham” – 15 AED (cca 30,00 kn) po sobi/noć, plaćanje na licu mjesta u hotelu
– Napojnice za lokalne vodiče i vozače – 65 AED (cca 15,00 €)

FAKULTATIVNA NADOPLATA:
– Izlet Pustinjski safari: 390,00 kn / Osoba
– Odlazak na Burj Kalifa: 420,00 kn / osoba
– Krstarenje brodom Dhow, u Dubai Marini: 420,00 kn / osoba

Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje.
– Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
– Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
– Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

VAŽNO:
– Ujedinjeni Arapski Emirati su muslimanska zemlja u kojoj je islamska tradicija vrlo cijenjena, stoga turisti trebaju paziti na njihove norme i pravila ponašanja.
– Oblačenje, naročito žena, treba biti prikladno. Kratke suknje i kratke hlače izvan plaže, cipele na potpeticu, duboki dekolte i sl. smatraju se neprikladnim i mogu izazvati negativne reakcije lokalnog stanovništva.
– Zabranjeno je konzumiranje alkoholnih pića na javnim mjestima. Dopušteno je samo u restoranima, noćnim klubovima i barovima koji imaju posebnu dozvolu.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

 

photos: onepixel.com, 123RF

Kupi


POLAZAK: 18.09.-21.09.