Informacije

Za vrijeme hrvatskih školskih praznika smještaj za 1 dijete do 11,99. godina na dodatnom ležištu i smještaj za djecu do 6. godine u sobi s dvoje odraslih bez dodatnog ležišta je BESPLATAN.

Terme Krka obuhvaćaju više različitih destinacija, to su Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice i Grad Otočec, koji se nalaze u jugoistočnoj Sloveniji u blizini Novog Mesta. Predstavljaju jedan od najvećih slovenskih wellness brendova.

GRAD OTOČEC
HOTEL GRAD OTOČEC
Jedan od najatraktivnijih hotela u Sloveniji nalazi se na prekrasnom otoku plitkog vodotoka rijeke Krke. Jedini “vodeni grad” u Sloveniji član je međunarodne udruge hotela i restorana Relais & Châteaux, a sa svojom ponudom, rangiran je kao vrhunska turistička destinacija na svjetskoj razini. Gostima je na raspolaganju 16 luksuzno opremljenih soba i apartmana s namještajem od prirodnih materijala, priznati restoran dvorca plijeni svježim, zdravim i lokalno obojenim jelima uzbudljivih okusa.

HOTEL ŠPORT
Suvremena oprema hotela Šport privlači ljubitelje športa i aktivnog života. Obnovljene tematske sobe opremljene su većim krevetima, primjerenima sportašima, različitim sportskim rekvizitima, koji omogućuju vježbanje u sobi (trake za vježbu s vlastitom težinom, ljestve za vježbanje, lopte za ravnotežu, boksačke vreće i šipke za rastezanje), velikim LCD ekranima i prostranim kupaonicama. Gostima hotela dostupni su i apartmani, termalni bazen, saune … Hotel je odlična početna točka za brojne aktivnosti u prirodi, sa suvremenom dvoranom za seminare primjeren je i za poslovne susrete.

Termin: 02.01. – 30.06.2019.
Promocijski paket: Slijedi svoje strasti

Cijena za 2 osobe za 2 noćenja u standard sobi: 1 420,00 kn
Cijena za 2 osobe za 2 noćenja u novoj komfort sobi: 1 490,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
– 2 noćenja za 2 osobe s polupansionom u hotelu Šport****,
– 1 x nordijsko hodanje uz voditelja,
– neograničeno kupanje u termalnom bazenu,
– neograničen ulaz u saune,
– besplatan najam bicikla,
– aerobik u termalnom bazenu (petkom),
– igranje tenisa, stolnog tenisa, badmintona, odbojke, košarke.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
– Prijevoz
– Parking / garaža (moguća doplata na recepciji hotela)
– Putno osiguranje
– Sve ono što nije navedeno pod ”Cijena uključuje”

DOPLATE:
– boravišna pristojba (obvezna doplata!)
– puni pansion 15€ / osoba / dan

POPUSTI:
– Djeca do napunjene 6. godine, u sobi uz dvoje odraslih, borave besplatno, djeca od 6. do 11,99. godine, uz 50 % popusta.
– Za vrijeme hrvatskih školskih praznika smještaj za 1 dijete do 11,99. godina na dodatnom ležištu i smještaj za djecu do 6. godine u sobi s dvoje odraslih bez dodatnog ležišta je BESPLATAN.

* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

photos: ©Terme Krka/em>

Kupi


PONUDA VRIJEDI: 02.01. – 30.06.2019.
Za više informacija pošaljite upit