Informacije

POLAZAK: 04.08.-05.08.2019. (RASPRODANO!)           Upoznajte ljepote Veneta uz razgled dva bisera: Vicenze i Verone. Oduševite se veličanstvenim koncertom Placida Dominga pod zvijezdama u prekrasnom ambijentu Arene u Veroni …

1. dan: ZAGREB – VICENZA – VERONA
Okupljanje grupe u 04.15h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 04.30h prema Italiji. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, prema jednom od najljepših gradova regije Veneto: VINCENZI. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno – povijesnim spomenicima ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALLADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vila u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto – ljetnikovde. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. stoljeću. Po dolasku, odlazak u razgled slikovitog središta grada, koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI – LOGGIA DEL CAPITANO – DUOMO – BASILICA PALLADIANA – TEATRO OLIMPICO. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe i odalazak prema hotelu. Smještaj. Odlazak u Veronu, prema jednom od najvećih i najočuvanijih spomenika rimskoga doba – Areni. Odlazak na koncert Placcia Dominga, kojim će obilježiti 50. godišnjicu od svog prvog nastupa… Poslije koncerta, okupljanje grupe i odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: VERONA – ZAGREB
Poslije doručka, odjava iz hotela i odlazak u VERONU. Po dolasku, slijedi slijedi razgled i šetnja s pratiteljem putovanja PIAZZA ERBE – ARENA – PIAZZA DEI SIGNORI – JULIJINA KUĆA, gdje se nalazi možda najpoznatiji balkon na svijetu, ispod kojeg je ROMEO šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće se nalazi spomenik JULIJI, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su i inspirirane ovim mjestom. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za individualne programe… Okupljanje grupe i polazak u dogovoreno vrijeme prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Hrvatsku u večernjim satima..

POLAZAK: 04.08.-05.08.2019.
CIJENA PO OSOBI: 890,00 kn
FIRST MINUTE: 800,00 kn
** za rezervaciju je potrebno izvršiti uplatu iznosa u visini 150,00 kn / osoba, ostatak do 21 dan pred putovanje!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja sa doručkom u okolici Verone, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za dvorce i druge kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za Operu u Areni, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve nenavedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

NADOPLATA:
– Boravišna pristojba: 1,5 € / osoba (OBAVEZNA DOPLATA!)
– Ulaznica za koncert Placido Domingo u Areni: od 27,5 €, ovisno o mjestu kojeg odaberete (KUPI)

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35 (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja)

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos:  ©123rf

Kupi


POLAZAK: 04.08.-05.08.2019.