Informacije

POLAZAK: 21.02.-23.02.2020.         Posjetite outlet shopping centar Palmanova i dizajnerski outlet Noventa di Piave, i uživajte u cijenama sniženim i do 70%! Mogućnost polaska iz Šibenika i Zadra!

1. dan: SPLIT (21.02.2020.)
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici, u 23.00h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema ITALIJI u 23.15h. Ugodna noćnja vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do Palmanove, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora…

2. dan: PALMANOVA – NOVENTA DI PIAVE  (22.02.2020.)
Po dolasku u Palmanova Outlet Village, slobodno vrijeme za shopping (http://www.palmanovaoutlet.it/en/shop-and-brands ). Okupljanje grupe i odlazak prema Designer Outletu McArhtur Glen u NOVENTA DI PIAVE. U shopping centru Vas očekuje više od 130 luksuznih trgovina, barova i restorana u posebnom ambijentu, obogaćenom mozaicima i freskama inspiriranim venecijanskim palačama i Trevisom: Armani, Burberry, Furla, Gucci, La Perla, Miss Sixty, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada, Valentino, Versace, Salomon i ostali brendovi sniženi do 70%…. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme. Vožnja autobusom do hotela.  Noćenje.

3. dan: TRST – SPLIT (23.02.2020.)
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA – FONTANA 4 KONTINENTA – VERDIJEVO KAZALIŠTE – RIMSKO KAZALIŠTE – CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE – BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Ugodna vožnja prema Splitu, uz usputna zaustavljanja prema želji i potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima…

POLAZAK: 21.02.-23.02.2020
NAPOMENA: Uz prethodnu najavu, moguć polazak iz Šibenika i Zadra (sa naplatnih kućica)

CIJENA: 759,00 kn
FIRST MINUTE: 729,00 kn

*prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 150,00 kn po osobi, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje!
**First minute cijena vrijedi za rezervacije do 20 dana pred polazak!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 1 noćenje u dvokrevetnoj osobi na osnovi noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Trstu, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije, prodaje i realizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: karte javnog prijevoza, boravišna pristojba u hotelu, doplatu za single sobu (130,00 kn/noć), fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
**preporuka putno osiguranje

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., ID KOD: HR-AB-01-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Photos: ©123rf, ©Noventa Di Piave Designer Outlet Facebook

Kupi


POLAZAK: 21.02.-23.02.