Informacije

POLAZAK: 31.08.2019.                Posjetite najljepši hrvatski dvorac i uživajte na Festivalu dobrih emocija u baroknom Varaždinu!

Okupljanje grupe u 07.30 sati na Autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502 – 506. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.45 sati prema najromantičnijem i najljepšem dvorcu u Hrvatskoj, TRAKOŠĆANU. Vožnja prekrasnim Hrvatskim Zagorjem, uz zanimljive, edukativne teme koje će Vam naš pratitelj prenijeti za vrijeme vožnje. Dvorac Trakošćan je jedan od najznačajnijih kulturno povijesnih spomenika na području Republike Hrvatske i pripada nultoj kategoriji. Po dolasku, slijedi razgled muzejsko postava iz davnih vremena u pratnji kustosa, koji je ambijentalno postavljen u izvornoj funkciji te Vam daje mogućnost da se u potpunosti uživite u razdoblje koje seže od 13. st. pa sve do baroka, rokokoa i klasicizma. Osim prekrasnog dvorca, cijeli kompleks obuhvaća jedan od najljepše formiranih i održavanih pejzažnih parkova u Hrvatskoj i istoimeno jezero. Nakon razgleda dvorca, opustite se u ugodnoj šetnji ili uz kavu na jezeru. Okupljanje grupe i odlazak prema baroknom VARAŽDINU, poznatom kao ‘’MALI BEČ’’, gradu glazbe, baroka i cvijeća. Po dolasku u Varaždin razgled grada i  slobodno vrijeme za šetnju gradom i uživanje u Špancirfestu. Predlažemo da popijete kavu u kavani ‘’Grofica Marica’’ i uživate u neizostavnoj torti ‘’Grofica Marica’’. Inače, kavana je ime dobila po istoimenoj opereti mađarskog skladatelja Imre Kalmana. Varaždinske ulice i trgovi svake godine još od 1999. godine, u vrijeme Špancirfesta postaju pozornica na kojoj brojni ulični umjetnici i zabavljači svojim vještinama i umijećem šire dobre emocije. Zabavni programi na ulicama i trgovima, bogata gastronomska ponuda lokalnih specijaliteta, štandovi s domaćim proizvodima i rukotvorinama, ulica umjetnika te velika pozornica u Starom gradu, na kojoj se odvijaju koncerti poznatih domaćih i inozemnih izvođača jednostavno mame tisuće posjetitelja svaku godinu. Špancirfest je kroz godine postao poznato odredište za dobru zabavu. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Slijedi i ugodna vožnja prema Zagrebu, a povratak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.

POLAZAK: 31.08.2019.
CIJENA: 135,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, lokalnog vodiča u Varaždinu, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za dvorac Trakošćan (40,00 kn/osoba) + 200,00 kn stručno vodstvo (cijena za grupu, iznos se dijeli prema končanom broju putnika), fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

ORGANIZATOR: Smart Travel
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: SMART TRAVEL d.o.o., Medveščak 89, 10 000 Zagreb, OIB: 65858888364, ID KOD: HR-AB-070116312. Polica jamčevine br. 298640000004 uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb, Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb, OIB: 26187994862, Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

photos: ©123RF

Kupi


POLAZAK: 31.08.2019.